POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Puteti returna un produs pentru service sau retur marfa doar dupa solicitarea on-line. Va rugam sa trimiteti cererea dvs. utilizand sistemul RMA automatizat.

Nu vom accepta marfurile returnate fara un numar de autorizare pentru returnarea materialelor (RMA). Returnarile primite fara autorizatie nu vor fi receptionate, nici procesate pentru service. Ele va vor fi returnate automat.

1. Creati o solicitare de RMA conectandu-va la site-ul nostru RMA. Daca nu aveti inca un cont, faceti clic pe “Create an account” și furnizati informatii exacte, cum ar fi numele, adresa de expediere și adresa de e-mail valida.

2. Va rugam sa furnizati o descriere cat mai detaliata a motivului pentru returnarea produsului. Cu cat descrierea este mai detailata si mai clara cu atat mai repede va fi solutionata cererea.

3. Vom examina solicitarea dvs. in termen de 2 zile lucratoare, nu va trimiteti produsul pana nu primiti un numar RMA. Veti primi un e-mail de notificare atunci cand solicitarea dvs. RMA este aprobata. De asemenea, va puteti conecta la sistemul nostru oricand pentru a verifica starea solicitarii dvs.

4. Dupa primirea unui numar RMA trimiteti produsul insotit obligatoriu de Aviz de Insotire a Marfii.

5. Puteti sa monitorizati starea returnarii dvs. (24x7) conectandu-va la site-ul nostru.